top of page

Taşeron Alt Yüklenici Pencere Kapı Panjur Kepenk Montajı

Pencere kapı yada panjur montaj hizmeti mi arıyorsunuz? Mütahitler mimarlar ve ana yükleniciler için pencere kapı panjur kepenk hizmeti ekibimiz ile kusursuz şekilde yardımcı olabiliriz. Taşeron alt yüklenici pencere kapı panjur kepenk montajı için ekip arıyorsanız bizde mutlaka teklif alın. Proje detaylarınızı bize bildirin, teklif isteyin.


alcaart dizayn, taşeron pencere montajı, taşeron kapı montajı, taşeron işçi, taşeron panjur montajı

Bir alt yüklenici, daha büyük bir inşaat projesinin bir parçası olarak belirli görevleri veya hizmetleri yerine getirmek için genel bir yüklenici veya ana yüklenici ile sözleşme yapan bir ara şirkettir. Alt yüklenici olarak biz alanımızda uzmanlaşmış personel ile hizmet vermekteyiz. Taşeron projenin belirli yönlerini tamamlamak için ana yüklenici tarafından işe alınmaktadır.


Alt yükleniciler ana yükleniciden bağımsız olarak çalışır ve genellikle kendi malzemelerinden, işçiliğinden ve ekipmanlarından sorumludur. Ayrıca, ilgili tüm yasalara, yönetmeliklere ve endüstri standartlarına uymaktan sorumludurlar. Tüm yapacağımız anlaşma için KDV ve SSK giderleri dahil sözleşme hazırlanır.


Ana yüklenici, genel projeyi yönetmekten ve projenin zamanında ve bütçe dahilinde tamamlanmasını sağlamak için alt yüklenicilerin çalışmalarını koordine etmekten sorumludur. Ana yüklenici ayrıca tipik olarak müşteriyle birincil sözleşmeyi tutar ve müşteri iletişimlerini yönetmekten ve ortaya çıkabilecek sorunları ele almaktan sorumludur. Taşeron kapasite dahilinde iş bitimi için bitiş günü belirlemez günlük çalışır. Ana yüklenici iş bitimi için kendisi öngörüde bulunmalı planlamasını yapmalıdır.


Bir taşeronu işe almak, genel yüklenicilerin büyük bir inşaat projesinin iş yükünü yönetmeleri ve özel görevlerin yüksek bir standartta tamamlanmasını sağlamaları için etkili bir yoldur. Bununla birlikte, işi gerekli standartta tamamlamak için gerekli beceri, deneyim ve niteliklere sahip eleman çalıştırma zorunluluğundan kurtulabilir. Deneyimli bir ekip ile inşaatınızdaki PVC, alüminyum kapı pencerenizi kusursuz bir şekilde yerine montajlatabilirisiniz. Firmamız elektrikli panjur montajı için üst düzeyde bir deneyime sahiptir. Firmamızdan taşeron alabielceğiniz hizmetler ;


  • PVC kapı pencere montajı

  • Alüminyum kapı pencere montajı

  • PVC, alüminyum sac panjur kepenk montajı (manuel yada elektrik motorlu)

  • Çelik kapı montajı

  • Cam balkon Montajı

  • Katlanır cam balkon sürme camlama montajı

Hizmetimizden yararlanmak için bizimle iletişime geçin formu doldurun gerekli bilgileri sağladıktan sonra size teklifimizi sunalım. Projenizi gönderin yada detaylı fotoğraflar ile bize başvurabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız.


15 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page